Referanser

Fotballprogresjon Norge (FPN) er Skandinavias ledende aktør innen spesialisert spillerutvikling for unge fotballspillere i alderen 6-16 år.

Stina Jørgensen er en av våre partnere i arbeidet med å utvikle fremtidige toppspillere innen fotball. Stina er en veldig god og strukturert leder som utstråler positiv energi i alle omstendigheter. Hun er en god motivator som evner å fremkalle entusiasme og lidenskap hos de hun jobber med. Gjennom hennes personlighet (balansert, imøtekommende, ærlig, rettferdig), skapes et grunnlag for tillit, trygghet og glød.

Stina er veldig godt likt av alle våre deltagere og ledere. Vi vil også fremheve hennes kompetanse innen Yoga, Generell treningslære, Mental trening og Kosthold.

 

Danny Sannes

Eier og administrerende direktør,                                                   

Fotballprogresjon Norge


 

         

 

 

Fontenehuset Asker er et frivillig arbeidsfellesskap for de av oss som har eller har hatt en psykisk helseutfordring. Huset drives innenfor rammen av fontenehusmodellen som er en internasjonal anerkjent metode for arbeidsrettet rehabilitering. 

Stina har holdt kurs i God selvfølelse for våre medlemmer, samt ledet Livsmestringsgruppen. Hun har også holdt foredrag om egen erfaringskompetanse. Hun utfører arbeidet med stor grad av empati og forståelse for menneskers ulike livssituasjoner, er faglig sterk og trygg i rollen som gruppeprosess leder. Med sine gode kommunikasjonsevner leder hun sine workshops med et godt lytteapparat overfor deltakerne. Dette gjør at det alltid skapes et relevant utbytte. Kristin Walstad

Daglig leder Fontenehuset Asker